En röst för basket och Christy Bacon

En röst för basket och Christy Bacon

Du kan stötta basketen som sport, damelitbasket, basketen i Uppsala och Christy Bacon genom att ge din röst på Christy som månadens idrottsstjärna i Uppsala. Månadens idrottsstjärna är ett samarbete mellan Upsala Nya Tidning, Gränbystaden och Uppsala Bilgalleri. Syftet med projektet är att marknadsföra och lyfta den lokala idrotten.

Månadens idrottsstjärna kan vinnas av en aktiv idrottare som under månaden utmärkt sig lite extra. En individuell- eller lagidrottare som representerar en klubb i UNT:s bevakningsområde. Stjärnorna nomineras av UNT:s sportchef, som utser tre kandidater varje månad. Folkets röst avgör, en röst/IP-adress räknas. Vinnaren avslöjas på plats i Gränbystadens galleria och får, förutom äran, disponera en bil från Uppsala Bilgalleri under en månad. Gå in och rösta här.

Nominerade för april är förutom Christy två fotbollsspelare, Kingsley Sarfo från IK Sirius FK i allsvenskan och Elin Åkerman från IK Uppsala Fotboll.

Ta tillfället i akt och ge en hommage till Christy för hennes 15 år långa karriär i basketligan dam. Gör vår hjältinna till en stjärna.

Kommentarer