Grundseriens slutspurt börjar med Norrköping

Grundseriens slutspurt börjar med Norrköping

Trots att vi seriesegern är vår känns det spännande att åka ner och gästa Norrköping Dolphins imorgon. Det händer mycket i tabellen just nu och Norrköping är på jakt efter fler viktiga poäng.

Senast mötte Norrköping Dolphins Uppsala Basket och slutade som segrare med resultatet 97-77. Ett resultat att vara mycket nöjd över med tanke på hur starka Uppsala varit senaste matcherna. Kort därefter gick Uppsala och slog tabelltrean Alvik, ännu ett tecken på Norrköpings (och Uppsalas) fina form. Det kan med andra ord bli en riktigt bra match imorgon och passar vi oss inte får vi det tufft.

Vi har senaste matchen mot Udominate senast i minnet, en härlig seger och en välbehövlig revansch. Det finns såklart några detaljer att slipa på och som coach Visscher säger: ”Man kan alltid blir lite bättre.” men detta känns som en bra utgångspunkt inför det stundande slutspelet. Men först ska grundserien avslutas och vi vill som alltid prestera så bra vi kan.

Är det lätt att man slappnar av när man vet att oavsett hur det går så kommer vi ändå hemmaplansfördel?
– Det kan hända, det är alltid lätt att göra det men vi fokuserar och ska köra hårt, säger Chioma Nnamaka. Se en längre intervju med Chioma nedan.

Matchen sänds live via Basketligans hemsida, klicka HÄR för att komma till sändningen.

 

 

Kommentarer