Johanna tar sig an nya utmaningar i Mark

Johanna tar sig an nya utmaningar i Mark

Johanna Riihiaho, assisterande tränare i Luleå Basket sedan två säsonger tillbaka, testar nu sina vingar då hon tar över den individuella utvecklingen på RIG i Mark. 

– Det känns både spännande och utvecklande att prova på en ny utmaning, att dessutom få möjlighet att arbeta med basket på heltid känns extra inspirerande. Jag är tacksam för den tid och chans som jag fått i Luleå Basket. Luleå Basket kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag önskar klubben all lycka framöver! Säger Johanna i en kommentar.

Johanna har tillsammans med David Visscher varit med och vunnit klubbens två senaste guld. Hennes noggrannhet, känsla för detalj och framförallt stora hjärta både för klubben i stort men också för individen är bara några av hennes bästa egenskaper.

– Nu när Johanna har valt att prova sina vingar utanför basketluleå vill vi tacka för hennes insatser i Luleå Basket och önska henne stort lycka till. Du är alltid välkommen tillbaka till Basketfamiljen i din hemstad, säger klubbdirektör Christer Sehlin.

Vi önskar Johanna all lycka i fortsättningen och vi är helt övertygade om att hon har en ljus framtid framför sig.

Kommentarer