Norrköping borta

Norrköping borta

I matchen mot Brno hemma sist visade vi åter igen bättre takter i försvar och intensitet. Det var enorm skillnad mot matchen på bortaplan. Vi måste spela på samma sätt mot Norrköping nu på söndag. Vi kan inte på något sätt ställa in skorna och hoppas att det ska lösa sig. Vi måste ta tag i taktpinnen från start och styra matchen.

Norrköping är ett lag som blivit allt starkare eftersom och vunnit sina 7 senaste matcher, bla tvålade man till Luleå uppe i Luleå. Så det är ett lag som litar på Jurgita och har hittat en harmoni. De spelar snabb, enkel och effektiv basket just nu och har i de senaste matcherna verkligen lyckads utnyttja varje spelares styrkor.

När vi möttes i oktober så kunde vi vinna men inte helt problemfritt. Då var det framför allt Geraldine McCorkell och Shaylen Burnettt som tillsammans stod för 40 av lagets 60 poäng. I den matchen så spelade inte heller Günech Karaoglan som gillar att skjuta utifrån. Men….
först och främst måste vi ha koll på Burnett som gärna använder sin fysik.

Som det ser ut så har vi att tillgå alla spelare, vilket känns väldigt tryggt. Därmed finns det inga hinder för att vi ska kunna göra en lika bra match som mot Brno.

Så nu bär det av till Delfinernas stad Norrköping för att beträda parketten i Stadium arena och ta med oss 3 poäng hem.

Kommentarer