Norrköping – gärna en seger till!

Norrköping – gärna en seger till!

Eos åker till Norrköping med en bra känsla – och en möjlig seger inom räckhåll! Trots en rad förluster är lagets och coach Kevin Taylor Lundgrens känsla positiv när man talar om matchen:

– Det skall bli intressant att se hur deras nya spelare Dominique Wilkins är, säger Kevin. Hon är säkert duktig, men basket är ett lagspel, och det gäller att man får spelarna att passa ihop. Vi spelar gärna mot Norrköping, och vi vet att vi har stora chanser, fortsätter Kevin och tänker på storsegern i höstas, en match som var en av Eos bästa denna säsong taktiskt sett.

Eos kommer med samma lag som de senaste matcherna med undantag för Tove Hultin, som är lite krasslig. Emelie Ånäs ersätter.

– Det kan säkert bli en rolig match, säger Eos guard Olivia Lindgren, som har kommit in i Eos lagspel mer och mer ju längre säsongen gått och som har gjort flera riktigt bra matcher efter jul.

Eos har bortamatch på lördag, men under resten av februari är det inga resor för Lundalaget, som har tre hemmamatcher i rad framför sig.

 

Kommentarer