Nu gäller det – Kvartsfinal 2!

Nu gäller det – Kvartsfinal 2!

Andra matchen i kvartsfinalserien mellan Eos och Telge i Lund – kan Eos vända förlusten i Södertälje i torsdags till seger?

Ja, om man får tro coach Kevin Taylor Lundgren i Eos. Lite besviken efter förlusten i torsdags men ändå optimistisk och definitivt sugen på att ”dra” kvartsfinalserien till en tredje match genom att vinna hemmamatchen.

– Vår första kvart i Södertälje var definitivt inte bra, men resten av matchen var inte värdelös, säger Kevin och utvecklar: Alla som är på planen måste vara starka och hjälpas åt i returtagningen, annars tappar vi direkt några lätta poäng till Telges stora tjejer. De måste jobba för varje poäng, och vi kan göra det jobbigt för dem.

Eos damer har tränat både lördag och söndag och det ser bra ut säger Kevin, som har alla spelare friska och revanschsugna.

– Vi har ändrat några grejor, fortsätter Kevin, som dock inte avslöjar vilka, men hoppas självfallet att några fler spelare kan avlasta Brene Mosely i poänggörandet.

Till matchen bjuds alla ungdomsspelare i Skåne in och de slipper betala entré, bara de visar ett medlemskort i sin egen klubb. Eos vill gärna att ungdomarna i grannklubbarna skall få se slutspelsbasket i Basketligan Dam.

Kommentarer