Dax för årets sista match på hemmaplan!!

Dolphins damer avslutar ett fantastiskt basketår med att spela mot Eos från Lund på lördag 21/12 kl.15.00.

Med stor sannolikhet som kommer damerna att vinna mot Eos men är laget tillräckligt taggade för att klara av denna lätta match i Stadium arena?

Malin Aasa är tillbaka i truppen efter att hon stod över matchen mot Eskilstuna senast.

Lördagens motståndare har blandat så här långt och ligger för närvarande på en 8:e plats i tabellen, har 3 segrar och 7 förluster.

Laget pressade Udominate i 1:a omgången och förlorade bara med 7 poäng, sen har det gått lite tyngre och vinsterna har kommit mot Eskilstuna x 2 och Solna.

När lagen möts nu på lördag så ska man ha i baktanken att dolphins vann förra mötet i Lund med hela 18 poäng.

Spelare att se upp med är Anna Seilund som snittat 13,9 poäng/match och Louise Angel som är bäst gällande returer och har ett snitt på 5,3 st./match.

Ställ detta mot Dolphins bästa, poäng/match i snitt Bettan Egnell med 16,7 och Kali Bennet på 9,2 returer/match i snitt så förstår ni att det ska mycket till om Eos ska kunna rubba våra damer på hemmaplan. Dessutom har dolphins ytterligare 3 spelare som har högre snitt returer/match än Eos bästa!! 

Men statistik är bara statistik, matchen avgörs på plan och är inte dolphins till 100% taggat så finns alltid en chans att gästerna kan överraska!

Se nu till att komma till Stadium arena på lördag kl.15.00 då årets sista match spelas, tjejerna är värda en stor publik efter den smått osannolika höst som de presterat.

GO GIRLS!!!

Sponsorer och partners

Officiell bolleverantör