Fösta ronden, bortaplan!

Fösta ronden, bortaplan!

Så var det dags för det de flesta väntat på hela säsongen….FINAL och självklart står Luleå för motståndet ännu en gång.

Skillnaden mot förra säsongen är att vi inte är favoriter utan alla är övertygad om att Luleå ska vinna, vilket passar oss alldeles ypperligt. Luleå har helt klart ett bra lag som man ska ha respekt för, men vårt lag går inte av för hackor.

Luleå som faktiskt blev mer komplett som lag när de tragiskt nog tvingades byta ut Katie Frerking mot Jennifer Hamson. Vi hoppas att allt går bra med rehaben för Katie, som innan skadan visade att hon är en bra spelare, inget snack. Men för Luleå blev det ett lyft med Hamsons inträde eftersom forward-positionen redan var fylld och de saknade längd.

Under säsongen så står det 2-2 i matcher och sist när vi mötte Luleå på bortaplan i serien så ville de visa att förlusten i EEWBL inte skulle upprepas. Samtidigt som vi inte gjorde någon bättre match och de kunde vinna ganska enkelt.

Båda lagen har haft sina ups and downs, vilket är helt naturligt. Det finns inget lag som går igenom en serie utan svackor. Frågan är nu bara vem som har lyckats skaka av sig dessa och hittat bästa formen inför Finalserien.

Vi åker upp redan under tisdagen för att förbereda oss inför matchen på bästa sätt….. så nu blir det åka av, var så säker. Finaldags och Crunch time!!!!

Sponsorer och partners