Inför final 3.

Inför final 3.

Vi släppte på handbromsen!

Vinsten i fredags var så otroligt skön, inte bara för att vi vann utan på det sätt vi vann. Med all respekt för Luleå som är ett bra lag, men vi visade att när vi spelar bra så har vi en nivå som är av högsta europeisk klass.

Final 3 kommer att vara en tuff batalj, inget tvivel om det, men nu vet vi vad som komma skall och inramningen är inget som längre skrämmer utan bara inspirerar. Kan vi hålla uppe samma intensitet som i match 3 så finns alla möjligheter att knipa en seger i Luleå. Större skrällar har hänt.

Luleå kommer helt klar att vara bättre än senast, de är de alltid på hemmaplan. Det är dock inget vi räds, för det finns även mer att få ut av vårt lag. Det finns delar i försvaret och anfallet att skruva till. Lägg därtill att vi har en del offensivt sparkapital i Ana-Marija, Sandra samt Danielle.

Laget har åkt upp till Luleå under söndagen för att träna, komma tillrätta och vara redo inför matchen. Nu lämnas inget åt slumpen och vi ska vara med från start den här gången, var så säker. Det finns inget att spara på, bara gå ut hårt och öka!

Sponsorer och partners