Långhelg med två tuffa matcher.

Långhelg med två tuffa matcher.

Äntligen är det dags för match igen och denna gång står det två matcher på schemat. Den uppskjutna matchen mot Högsbo spelas under torsdagen den 17/12 och den ordinarie omgången fortsätter med match mot Wetterbygden under lördagen 19/12.

Laget började resan ner mot Högsbo redan under onsdagen laddade med stor buss och väntas åter till Umeå under söndagen. Vilket lag som drar längsta strået ska bli spännande att se, men något som är säkert är att vi har tänkt att ta hem oss två vinster hem till Umeå under söndagen.

Se alla matcher på Solidsport, och passa på att köpa månadskortet så ingår samtliga matcher.

Coachens ord inför Högsbo borta:

“Nu stundar en intressant värdematch mellan två lag som båda krigar om SM-titeln i vår, Högsbo och A3 Basket. Lagen möttes i finalserien säsongen 18/19 där A3 Basket visade vara det bästa laget med 3-1 i vinster.

Högsbo år en mycket svårspelad motståndare med hot från 3-poängslinjen och under korgen. På det sättet liknar våra två lag varandra. Bra importer som leder sina lag på en föredömligt sätt. Dagsformen kommer att avgöra denna drabbning. Vi får alltid ett trevligt bemötande nere i Gothia Arena så vi ser fram emot en bra och intressant match.”

//Janne Enjebo

Sponsorer och partners

Officiell bolleverantör