Rond 2

Rond 2

Det finns inte så mycket mer att orda om senaste matchen annat än att vi måste göra det som Clippers gjorde och coach Doc Rivers sa efter deras senast vinst mot Golden State Worriors: “We learned the lesson and they taught us it, they realy did. They were a great theacher for us.”

Så enkelt är det, vi måste spela vårt spel och tro på det vi gör annars kan vi aldrig vinna. Oavsett vilken taktik vi använder, hur vi reser, vad vi äter, hur vi sover….. inget spelar någon roll om vi inte lärt oss av förlusten och går vidare.

Det kommer säkert att bli en helt annan match i Göteborg med fullsatt hall och massivt stöd från hemmapubliken. Men vi måste också kunna hantera det. Det har vi tidigare fått lära oss ex borta mot UMMC i Ekaterinburg som hade 4500 på läktaren i en träningsmatch samt mot Luleå.

Nu ligger allt i våra egna händer….vi ska välja att njuta av situationen och vilja visa att vi är så mycket bättre än senast.  Det är självklart att vi kommer vi att ge allt vad vi har och när krutröken har lagt sig vill vi se att största siffran på scoreborden är poäng gjorda av oss. Matchen betyder allt och vi kan sjunga med i gruppen Kansas låt “To the point of no return”.

Sponsorer och partners