Semi 3 avslutades i moll.

Semi 3 avslutades i moll.

Våga vinna…..

Visby skjuter lyset ur hallen och var bättre på allt idag, medan vi agerar statister. En kort men ärlig sammanfattning av matchen.

Visby har inget att förlora utan går in och spelar ut hela registret, samtidigt som vi ger Visby den möjligheten. Hatten av för den match Visby genomförde. De vågade och utnyttjade sitt spelarmaterial till max, inte vi.

Vi springer och fokuserar på alla domslut som går emot oss när vi missar enkla öppna skott. Vi går fortfarande upp med bollen långa stunder. Vi går bort oss totalt i försvar under hela matchen trots att de inte gör något nytt samt vi forcerar både skott och passningar. Ja, verkligheten i den här matchen var ingen vacker syn från vårt perspektiv.

Efter en sån här match krävs det att alla i laget tar ansvar för sitt agerande. Det är nu man får se vem som är gjord av det rätta virket, vem som vill ta sig an situationen och hjälpa sig själv samt sina lagkamrater att prestera sitt bästa igen. De brukar kallas vinnarskallar.

Det finns inget annat. För fortsätter det så här kommer säsongen att ta slut mycket fortare än många någonsin hade trott. Det finns inga genvägar till framgång, man måste spela alla matcher i ett slutspel som om det vore den sista.

Det som ändå är positivt är att vi har alla möjligheter att studsa tillbaka och  vinna semifinalserien redan på torsdag i Visby!

Sponsorer och partners