Semifinal 2 borta!

Semifinal 2 borta!

Så vänder vi blad och ser fram emot semifinal 2 mot Telge på bortaplan. Liksom i Husqvarna så är Telgehallen en historisk basketarena där många landslagsspelare och coacher passerat genom åren. Den har även använts i landslagssammanhang vid ett flertal tillfällen och många ungdomar har här spelat sina första internationella matcher i Scania Cup.

Med andra ord, det är en arena och en klubb som har en en historia som få andra klubbar i Sverige. Så det kommer inte att bli någon walk in the park, det är ett som är säkert.

Gissningsvis så kommer de även att spela med Tilde Ahlin, vilket kommer att förbättra skyttet utifrån. Men det kommer nog att bli ett klart bättre skytte från Telge hur som helst. Det är ju deras hemmaplan och vi måste spela samma intensiva försvar som vi gjorde i första halvlek hemma för att hålla dom kort.

Sett till förra matchen så känns det skönt att ha en del sparkapital kvar med tanke på att Hollie, Abigale, Tiffany samt Jelena ”bara” stod för 22 poäng tillsammans. En del av förklaringen var att Telge försökte plocka bort framför allt Tiffany och Hollie, men då klev andra fram och visar hur starkt lag vi har.

I skrivande stund har vi samma lag som senast att tillgå och det ser fortfarande bra ut på träningarna. Så vi åker ner med fullt lag och fokus. Vi har vunnit i Telgehallen förr och vill göra det igen. Syns vi där? 🙂

Sponsorer och partners