Snart är det dags!

Snart är det dags!

Vi står nu inför det som de flesta i laget längtat efter hela säsongen. Att få spela final och ge oss själva möjligheten att kunna spela hem ett SM-guld. Smaka på det, SM-Guld!

Det är något extra när det är dags för final och de är få förunnat att få delta i en final. Det finns lag och spelare som aldrig under sina karriärer får en chans att uppleva eller vinna en final, så det är ett privilegium.

Det är för 5:e året i rad vi är i final och det är svårt att beskriva känslan innan första matchen med alla förväntningarna, förberedelser och adrenalin. Det är många träningstimmar, resor, hotellnätter, skador osv som ligger bakom. Man säger att det är resan till målet som egentligen är tjusningen, men den resan är lätt att glömma när det ska till att avgöras.

Det som man med säkerhet vet är, att alla tidigare resultat är helt ovidkommande, nu gäller helt andra förutsättningar. Det är nu alla internationella matcher ska visa att de gett önskad effekt och vi ska prestera som bäst när det gäller som mest.

En bra väckerklocka inträffad under söndagen….. IKSU damer i innebandy som inte förlorat en hemmamatch i Umeå sedan 2017, gjorde det hela 3 gånger i semifinalserien mot Täby. IKSU var utslaget….ett lag som vunnit serien i överlägsen stil och man var storfavoriter till guldet. Nu är vi förvarnade om vad som kan ske om man inte gör jobbet, så på med blåstället och mata.

Det är två dagar kvar…..det närmar sig 🙂

Sponsorer och partners