Stabilt Udominate vinner mot Visby!

Stabilt Udominate vinner mot Visby!

Mellandagsmatchen i Umeå vanns stabilt av Udominate!

Idag gästade Visby Ladies Udominate Arena för match i Basketligan Dam, en returmatch från i höstas då Udominate var i Visby och vann med 98-61!

Returmatchen startar med ett hårt spelande Udominate som sätter upp ett tufft försvar samt att man är koncentrerad i anfallet, Jeannie Saunders visar vägen och sätter 2 raka treor och Udominate springer iväg till en 38-8 ledning efter Q1 och matchen känns över!

Andra kvarten blir en springa igenom kvart, där man byter anfall och Udominate roterar runt på alla spelare, i halvtid är resultatet 56-24!

Andra halvlek blir en transportsträcka där Udominate kontrollerar tillställningen och man vinner tillslut med 98-55 efter många minuter på 10 spelare, där Kadidja Andersson spelade mest med ca 25 minuter!

I hemmalaget så är det en kollektiv vinst med extra + i kanten till Jessica Nilsson, Kadidja Andersson och Sofia Jakobsson som kommer från bänken och sätter 14 poäng!

Statistiken finner ni här!

http://iof1.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=18465&game_id=2565721&league_id=undefined&season_id=83531#mbt:11-400$t&0=0

Sponsorer och partners

Officiell bolleverantör