Telge bättre idag!

Telge bättre idag!

En match med bitter eftersmak.

Vi gratulerar till Telge som gör en bra match och det blir ju svårare när Tayler Mingo och Dara Tylor får styra och ställa samt Sarah Treaina får dominera inside.  Mingao med 21 p och 3 ass på 27 min, Dara med 9 p och 7 ass samt Sarah gör 23 p inside trots att vi har längdövertag. Telge får genomföra matchen precis på det sätt som de vill och största anledningen till det är att vi långa stunder spelar stereotypt och förutsägbart offensivt. Lägg därtill att vi skjuter bedrövliga 45% från straffkastlinjen. Ett som var säkert var att Telge ville vinna den här matchen mer än vad vi gjorde.

Det som vi får ta med oss i den här matchen är offensiven från Isabelle, Alyssa och Sofia som äntligen börjar komma till rätta allt mer. Vår styrka tidigare har varit att vi haft flera som gör poäng och ett tufft försvar.

Coach Enjebo säger: ”Skyttet och tempot måste bli bättre och det är spelarna medvetna om, så det gäller att alla tar sitt ansvar. Telge gjorde det bra och vi når inte upp till den standard vi kan förvänta oss. Nu är det nya tag med Eurocup på onsdag mot Orman Genclik. Det vi med säkerhet vet är att det är ett mycket bra lag vi möter. Med tanke på matchen hemma har vi inget att förlora. Vi deltar i Eurocup med tanken att göra bra resultat och att det ska betyda positiva saker för framtiden.”.

Nåja, det sportens värld, är man inte på tå varje match så riskerar man att förlora varje gång. Nu bär det iväg utomlands för spel i Eurocup, vilket kommer att vara en betydligt tuffare uppgift. Så det blir till att bryta ihop och komma igen.

Sponsorer och partners