Udominate vidare till SM-Final för fjärde året i rad.

Udominate vidare till SM-Final för fjärde året i rad.

Till Final!

En match som vi bara skulle vinna efter debaklet hemma sist, det fanns inget annat i spelarnas tankar. Inställningen i den här matchen var en helt annan och vi behöll vårt fokus i princip hela matchen.

Att ställa upp en zon mot Visby för att störa deras flow i spelet visade sig vara ett riktigt bra drag, eftersom vi fick Visby att ta mestadels tuffa skott och själva få igång snabba uppspel. Vi genomförde en riktigt bra match.

Man säger “There is no I in Team”, må så vara, men vi måste ändå få lyfta spelarna en dag som denna:

Tiffany som sätter 4 av 9 tvåor samt 7 av 7 treor, ett par av dom just precis när Visby skjutit i en trea i anfallet före, vilket var mentalt viktigt och stärkande för laget.

Många kritiserar Lisa för att hon missar så mycket och visst kan hon ha lagt i en eller annan till, men hon har faktiskt 50 %. Sen att hon har lite sämre från straffkast kan man ha överseende när hon dessutom sliter ner 11 returer.

Mante hade åter en bättre match och även hon sköt 50 % från golvet och slet ner 6 returer.

Brianna sätter 5 av 11 skott, 100 % på straffar och 9 returer samt sätter an tonen i anfall med sin speed.

Gigi, Ana, Isabella, Danielle, Sandra och även Moa som fick några minuter i slutet ska ha all heder för det försvarsarbetet som de gjorde. Vi vann matchen i försvaret, bättre tempo och vassare skytte från 3 med 10 av 18, vilket ger 56 %!!! Vi kan bara säga, WELL DONE GIRLS!

Nu är det dags för FINAL med start på onsdag 18/4 , men vi återkommer med mer info om det senare. Nu kan vi njuta en stund, det är vi värda.

Sponsorer och partners