Udominate vinner i Vindeln!

Udominate vinner i Vindeln!

Udominate vinner mot EOS i Vindeln!

Härlig vinst för Udominate Basket!

I dagens match mellan hemmalaget Udominate och gästerna från Lund så blev det aldrig riktigt någon match, hemmalaget var för bra denna dag.

Man klev ut direkt och tog kommandot och gav aldrig gästerna någon möjlighet till att springa golvet som man gärna gör.

Udominate spelar runt och visar på bra koncentration när man sätter sina enkla skott och krigar hårt under bägge korgarna och visar att EOS inte ska få någon retur enkel denna eftermiddag.

Man leder i halvtid med 50-30.

I andra halvlek så fortsätter man spela hårt och med hög koncentration, samtidigt som EOS har förtvivlat svårt att komma till enkla skott/lägen, till slut får man ändå i 16poäng i tredje kvarten men som ändå vinns av Udominate med 23-16.

Sista kvarten blev en transportsträcka som vinns med 25-9. Matchen slutar med vinst för Udominate med 98-45.

I hemmalaget så spelar alla riktigt bra, dock ska man poängtera att man vilar Jeannie Saunders som endast spelar 9 minuter och Jessica Nilssom som kommer upp i 15 minuter, istället så kliver många andra fram, framförallt gör Kristina Nybom en riktigt stark match i både offensiven & defensiven, här är formen på väg tillbaka, Ida Christensen spelar ett strålande försvar, Pamela Blomberg visar ett bra försvar och sätter även hela 24poäng framåt på sina dryga 26minuter, vi ska även plussa extra för Agnes Nordström som tar hela 15returer och Kadidja Anderssom med 5 assist.

Stats finner ni här:

http://iof1.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=18454&game_id=2566111&league_id=undefined&season_id=83531#mbt:11-400$t&0=1

Samtidigt vill vi tacka alla som gjort arrangemanget i Vindeln möjligt, vi hoppas på en återkomst under kommande säsong!

// Webben Udominate Basket  

Sponsorer och partners

Officiell bolleverantör