Viktigt möte i ICA Maxi Arena

Viktigt möte i ICA Maxi Arena

Under lördagseftermiddagen gästar AIK Basket ICA Maxi Arena, kanske för sista gången på ett tag, i en otroligt viktig match för båda lagen. Slutspelsplatser står på spel och även bra slutspelsplatser är i potten med två omgångar kvar att spela. För hemmalaget Visby Ladies del så kan man med två omgångar kvar sluta på plats 6, 7, 8 & 9, och inte bara i teorin, utan sannolikheten för de olika platserna skulle man kunna hävda är ganska jämnt fördelade. För gästande AIK:s del så är det också helt öppet då man kan sluta på plats 6, 7, 8 & 9, men för gästernas del är man mer beroende av att andra resultat ska gå deras väg för att kunna avancera och lyfta i tabellen vilket inte är läget för Ladies.

 

Tidigare när lagen mötts under säsongen så har det blivit en vinst vardera för lagen då Visby vann efter förlängning i Solnahallen under hösten med 75-72 och i Januari så vann AIK i ICA Maxi Arena med  77-64. I AIK återfinns Karla Vres som senast säsongen 15/16 spelade med Visby Ladies men som sen dess gett sig iväg på nya äventyr och landat i AIK Basket. Det blir även en match i matchen då bägge Basketligan Dams två grekiska coacher som ställs mot varandra med Fotios Ioannidis i AIK och Paschalis Leras i Visby Ladies.

 

Visby Ladies har slått stort på stora trumman och satsar på publikfest i ICA Maxi Arena i grundseriens sista hemmamatch. Matchen livesänds helt gratis utav Visby Ladies med kommentator och expertkommentator. Uppkast 16.00 i ICA Maxi Arena.

>>Länk till livesändningen.

Sponsorer och partners