Vinst för Udominate mot Dolphins!

Vinst för Udominate mot Dolphins!

Vinst hemma för formstarka Udominate mot Dolphins!

Dagens match började haffsigt och slaffsigt då bägge lagen sköt uselt och spelade lite försiktigt och ängsligt, som om det var mer än bara en vanligt match!

Dock så kom Dolphins igång bäst och man vinna den första Q i Udominate Arena med 15-10 efter många enkla missar av hemmalaget under korgen.

I andra så kommer hemmalaget upp i spelet men det flyter inte riktigt på utan man får förlita sig på ett stabilt försvarspel som håller gästerna på låga poäng och till många svåra skott, i halvtid står det 38-33 till gästerna!

3e kvarten börjar med ett bra och aggressivt hemmaspel, man pressar Dolphins till många tuffa avslut och till skott på 24 sek, här stämplar också Jessica Nilsson och Chantelle Handy in och visar ett bra anfallsspel respektive strålande försvarsspel av Chantelle på både Egnell men även ute på guardsen Källman/Aasa.

Inför sista kvarten står det 49-46 till gästerna.

4e kvarten är en ren hemmaperiod, man visar upp ett bra försvarsspel och sätter de öppna lägen man kommer till, man har också en bättre ork än gästerna som går lite på knäna och tar många dåliga beslut! Matchen slutar med vinst för Udominate med 62-56.

Extra plus utgår till Jessica Nilsson som är 100% från 2/3 samt tar 7 returer, Kadidja Andersson som tar många tunga minuter i försvar och Chantelle Handy som håller ordning på Källman och Egnell långa stunder.

Statistik finner ni här,

http://iof1.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=18465&game_id=2565971&league_id=undefined&season_id=83531

 

Sponsorer och partners

Officiell bolleverantör