Vinst i premiären med kämpaglöd

Vinst i premiären med kämpaglöd

Vilken fest, vilken inramning, vilken match….
Tänk att få bjuda hemmapubliken på en sån tillställning som vi dessutom fick vinna efter så många ledningsbyten, hela 12 st.

Vi har i år inte dom dyraste spelarna om vi ska jämföra oss med Luleå, men oj vad det finns go och smartnes i laget. Nu är det långt till finalspel och mycket kan hända på vägen så det är lite väl tidigt att dra allt för stora växlar på segern, men oj va den satt skönt.
Det finns en spelglädje och vilja som genomsyrar alla som kommer in på plan och man är beredd att ta en för laget, som man brukar säga.
I första halvan av matchen så var det i princip bara transition dee som hackade stundtals vilket gjorde att Luleå fick enkla layups. I andra spelade vi bättre försvar men hade lite svårare att sätta straffar, 56 % är faktiskt inte ok. Trots det så mäktar vi med att vinna matchen och det visar på grym styrka.

“Det är skönt att få ett kvitto på att vi är inne på rätt spår och att lagbygget stämmer. Luleå har lite mer längd än oss vilket innebär att vi var tvungna att driva upp tempot. Inramningen på matchen med mycket folk och kringaktiviteter fick känslan av slutspel, det är så vi vill ha.” – Coach, Jan Enjebo.

Sponsorer och partners