Skall det avgöras i kväll?

Skall det avgöras i kväll?

Två omgångar återstår av årets Damliga och det är många spännande tabell-placeringar som skall avgöras! I toppen slåss norrlagen Northland från Luleå med Udominate från Umeå om serievinst och en hemmaplansfördel genom hela slutspelet. I mitten slåss Norrköping, Mark och Alvik om vem som framförallt tar den åtråvärda fjärdeplatsen.

Och den, för oss gotlänningar, mest intressanta placeringen är slutspelsstriden mellan Ladies och Eos från Lund. Innan dagens match så ligger Ladies på den åttonde och sista slutspelsplatsen två poäng före Eos. Förutsättningen är att om Eos vinner en match till av sina sista två så måste Ladies vinna en till. Kommer lagen på samma poäng så kommer Eos före i tabellen då man har bättre resultat lagen emellan. Spännande så det pirrar i magen!!!

I dagens match ser vi Telge som motståndare. Ett motståndarlag som ligger två poäng före i tabellen och redan är klara för slutspel. Laget har en liten chans att nå sjätteplatsen i tabellen men knappast troligt. För Ladies del är det vinst som gäller. En vinst i kväll samtidigt som Mark slår Eos innebär att vi är klara för slutspel.

Det vore ett underbart scenario inför en tuff sista omgång då vi möter starka Udominate borta.

 

Kommentarer