Udominate rotar sig i Stockholmsområdet.

Udominate rotar sig i Stockholmsområdet.

Så åker vi på en borta-turné och möter Telge fredag och Alvik på Söndag.

Framför oss har vi nu 5 matcher på 9 dagar och vi ser fram emot att spela matcher, det är ju det vi tränar för.
Telge har som vanligt unga hungriga spelare som är väl skolade. De har lyckats behålla Taylor Mingo från förra säsongen som var och är en av ligans bästa point guard/scorer. Nu har man även lyckats knyta till sig Östersunds tidigare stjärna Taylor Wurtz, så det är ingen lätt uppgift att ta sig an.

Vi kanske inte har den bästa uppladdningen inför matcherna, men det är något som vi måste acceptera. Eftersom vi spelar i flera ligor och det vid planeringen inte fanns mer utrymme att flytta matcherna till andra datum som passar båda lagen. Detta är i och för sig inget nytt för proffsspelare som kommer i från spel i andra lag ute i Europa, det är mer vardag än undantag eftersom de spelar betydligt fler matcher än lagen i Basketligan Dam.

Trots det så har de spelare som finns tillgängliga hemma tränat på för fullt och landslagsspelarna Ana-Marija Begic´ och Mante Kvederaviciute kommer att ha tempo i kroppen efter tuffa matcher. 

Nu har vi även fått Brianna Kiesel spelklar och hon har nu acklimatiserat sig till laget samt tidsomställningen. SÃ¥ vi kommer nog att vara minst lika starka, om inte starkare.

Laget åkte ner under torsdagen för att vara så förberedda som möjligt. Nu är det fulla spjäll som gäller, game on.

Matchen kan ni se på här.

Kommentarer