Veckans lag V. 4

Veckans lag V. 4

Varje måndag utser vi veckans lag i Basketligan. Basketligan innehåller många starka profiler men fem spelare har föregående vecka utmärkt sig lite extra.

Veckans lag vecka 4 är:

Klara Lundquist (4), Alvik Basket – Den ständiga Veckans Lag-deltagaren Lundquist stod i veckan för sammanlagt 49 poäng fördelat på två matcher. 28 poäng mot Norrköping och 21 poäng mot AIK. Utöver poängen producerade hon 10 returer och 6 assists mor Doplhins och 8 returer och 4 assists mot AIK.

Chelsea Poppens (1), Telge Basket – Telge har haltat lite i tabellen och förstärkte nyligen med Chelsea Poppens som var en av de bidragande faktorerna till att man klådde Mark på hemmaplan. 23 poäng och 13 returer blev det på 25 minuter i Poppens debut vilket ger henne en plats i veckans lag.

Lisa Koop (3), Udominate – För de som såg när Koop & Co gästade Eos så var det kanske inte den svåraste matchen som varken Udominate eller Koop har spelat med tanke på det massiva längdövertag man hade på nästan samtliga positioner. 22 poäng och 15 returer blev det för Koops del på 33 minuter.

Elin Ljunggren (3), Alvik Basket – Precis som för Lundquist så var det två matcher som gällde den här veckan för Ljunggren, och sammanlagt blev det 30 poäng och 17 returer fördelat på två matcher.

Deanna Weaver (3), Norrköping Dolphins – Dolphins gästade Åkeshovshallen där man förlorade med 12 poäng. Ingen vinst blev det, men Weaver vann matchen-i-matchen i insidespelet. 21 poäng, 9 returer och 3 assists fixade Weaver men det räckte inte till en vinst för det orangea Norrköpingslaget.

 


 

Tidigare ”Veckan Lag:
Sammanställning och grafik: Louie Söderberg

Kommentarer