Vi måste spela vårt spel i 40 minuter

Vi måste spela vårt spel i 40 minuter

Årets sista hemmamatch och Högsbo tar emot Visby Ladies hemma i Gothia Arena. Det kommer sannerligen inte bli en lätt uppgift och Högsbo har 40 tuffa minuter framför sig. På ena sidan har vi ett Visby som jagar sin första seger för i år och på andra sidan ett Högsbo som vill ta sin sjätte raka vinst för att befästa sin fjärdeplats i tabellen!

Robin Sandberg om dagens drabbning:
”Vi är väldigt nöjda med starten på serien och säsongen och ska bli kul att komma och spela på golvet i Gothia igen. Förhoppningsvis har vi ännu mer folk som är lika högljudda som alltid. Visby har inte lyckats vinna ännu men spelat bättre och bättre och matchen kommer att bli mycket tuffare än den ser ut. Vi måste fortsätta ta bra beslut offensivt och få koll på deras aggressiva amerikanskor. Go LIONS!”

Matchens profil Rubina Banfield:
”Vi har vunnit fem matcher i rad nu och har fått bättre självförtroende men Visby har spelat bättre och bättre och har samtidigt inget att förlora. Det är viktigt att vi respekterar alla lag oavsett placering i tabellen och spelar vårt spel i 40 minuter.”

Gothia Arena förväntas bli packat och stämningen på topp. Dagen till ära bjuder våra sponsorer även på entrén samt att vi i halvtidspaus kommer hylla Göran Claesson för hans fina insatser i klubben! Nu kör vi!

 

Kommentarer